Smidigt kassasystem för restaurang

Som lunchgäst är det viktigt med snabb service på restaurangen. Särskilt om man bara har en timme. Genom ett smart kassasystem för restaurang gynnas kunderna.

Andreas var irriterad på sin kompis Adam. Vännen visste hur viktigt det var för honom att hålla tider. Trots detta hade Adam tjatat i veckor på att de skulle gå ut och äta lunch. Sist de varit ute var för ett halvår sedan och det hade slutat med att Andreas kom tillbaka till sitt skrivbord en kvart försent.

Lunchen hade varit trevlig och det hade inte varit förrän de skulle avsluta som det körde ihop sig. Restaurangen hade varit full med kunder och alla verkade vilja betala precis samtidigt som de skulle göra rätt för sig och gå. Det innebar en väntetid som ingen av dem förväntat sig. Kassasystemet måste ha varit från stenåldern eftersom det var så långsamt.

Ett kassasystem som passade nutiden perfekt

Nu var de alltså på en annan restaurang och Andreas hade förberett sig genom att be om en kvart extra ledigt som skulle jobbas in efter avslutad arbetsdag. Han hoppades verkligen att det inte skulle ta ännu längre tid än sist så han var bestämd med att se till att de betalade tidigare än de gjorde sist.

Andreas tittade på klockan och fick panik. Då visade Adam appen som hans vän ägaren börjat med. Allt efter att en säljare sagt orden “jag hade ett kassasystem till din restaurang som kommer att spara massor av tid och pengar”. Det visade sig att de kunde betala direkt online och Andreas kunde inte annat än att hålla med. Det skulle bli fler luncher där.

31 Jul 2023