Säg adjö till nycklar i er BRF och installera passersystem

Har er BRF fortfarande inte investerat i ett modernt passersystem kan det vara dags att göra det. Smarta passersystem ökar både tryggheten och enkelheten.

Förlitar sig er BRF fortfarande på traditionella nycklar och lås till alla dörrar, och utdaterade låskolvar för bokning och öppning av tvättstuga? Då vet ni säkert också vilka problem som detta innebär. Nycklar och lås kan gärna kärva och låssmed kan behöva kontaktas. Att man har en mängd olika nycklar till olika rum i byggnaden kan också vara besvärligt, då det kan vara svårt att hålla reda på vilken som går vart.

Alla som behövt hantera detta kan nog känna igen sig i irritationen när man snabbt behöver komma in i garaget, men istället stressat försöker komma in med nyckeln till förrådet. Utöver detta blir det problem när nycklar tappas bort och hamnar på vift. Att någon obehörig kommer över dessa medför en inbrottsrisk som man gärna vill slippa.

Passersystem för enkelheten och tryggheten i BRF

Dessa olika bekymmer som gamla nycklar och lås medför kan ni slippa, om ni istället installerar ett passersystem till er BRF. Med nyckelbricka kan de boende i bostadsrättsföreningen enkelt få tillgång till alla olika utrymmen såsom tvättstuga, garage, förråd och cykelrum. Att boka tvättstuga blir också betydligt smidigare med ett passersystem med nyckelbricka.

Inbrottsrisken kan också minimeras genom att man kan spärra en nyckelbricka om den kommer bort, vilket man inte kan göra med en vanlig nyckel. Ett modernt passersystem ökar alltså både enkelheten och tryggheten i er BRF.

15 Aug 2022