Kontorsbelysning viktig i Stockholm

Personalens välmående är viktigt för resultatet i företaget. Därför behövs bra arbetsplatser när det kommer till arbetsbord och kontorsbelysning i Stockholm.

Kristina hade precis flyttat in i nya lokaler då det var dags för henne att expandera. Något som hon knappt hade vågat drömma om när hon först startade sin redovisningsbyrå för tre år sedan. Nu skulle snart två nya anställda ta plats i det nya kontorslandskapet. Något som skulle bli fantastiskt både ekonomiskt och även sällskapsmässigt.

Tidigare hade hon arbetat hemifrån och haft ett kontor inne i huset. Hon hade dekorerat och givetvis möblerat med höj- och sänkbart bord med mera. Hon trodde att det varit en bra arbetsmiljö men var tvungen att erkänna att hon inte var särskilt duktig när det kom till den delen av företaget.

Det var viktigt att de anställda skulle trivas och må bra och hon hade bestämt sig för att bli en bra chef. Möbler hade hon redan koll på så det bekymret var ur vägen. Men hon hade även förstått att belysningen var extremt viktig och anlitade ett företag som skulle hjälpa henne med kontorsbelysning.

Kontorsbelysning otroligt viktigt

Det hade varit en mycket intressant dag då företaget hon anlitat kommit på besök. De berättade om hur viktigt det var med rätt belysning vid arbetsplatserna likväl som den mer allmänna belysningen. Visst var det mysigt med lite skum belysning, men det var också något som tyvärr inte var bra för synen och kunde skapa trötthet och huvudvärk.

Det behövdes även en starkare belysning så att städpersonalen tydligt kunde se områdena de skulle jobba med. Samtidigt som de behövde en behagligare belysning under kontorstid med punktbelysning vid varje arbetsplats. Allt skulle vara både funktionellt och se snyggt ut på samma gång. En inte alltid så lätt kombination att hitta.

Trots det hade företaget som ordnade kontorsbelysning i Stockholm gjort ett fantastiskt jobb. De lyckades skapa mysfaktor trots att belysningen behövde vara bra. I fikarummet hade de installerat en dimmer som kunde ställas in efter behovet för stunden. Det skulle visa sig perfekt då en mjukare belysning var utmärkt för mysiga fikastunder.

2 Sep 2023