Företagare hjälps med bokföring i Stockholm

Bokföringen är ett nödvändigt ont för alla företag i Sverige oavsett om det befinner sig i Stockholm. Men företagande kräver inte kunskap i detta. Då är det skönt att det finns hjälp att få.

Kent satt på kontoret och slet sitt hår. Klockan närmade sig 23 och han hade varit där sedan tidig morgon. Men hem kunde han inte gå. Momsredovisningen skulle lämnas in imorgon men det är som vanligt något som inte stämmer. Bokföringssystemet han använder har en kundservice som man kan vända sig till för att få hjälp. Men de jobbar inte så här sent så han får gå igenom alla kvitton en gång till.

Det var just det. Det fattas ett kvitto och han har letat överallt. Ännu en gång lovar han sig att bli mera noggrann.

Bokföring ett minne blott på företaget i Stockholm

När han till slut hittat felet bestämde han sig att nu var det dags att ta kontakt med ett företag som tar över all bokföring.

Kontakten leder till ett möte där de diskuterar tjänsterna som Kent vill använda sig av. Han bestämmer sig för att lämna över rubbet, trött på att så mycket tid går åt till detta. De diskuterar rutiner och när Kent lämnar kontoret känner han en stor lättnad. Tänk att slippa dessa sena bokföringskvällar och istället få tillbringa kvällarna hemma med frun.

Han bestämmer sig för att köpa en flaska bubbel på vägen hem för att fira. Säker på att hon kommer att bli väldigt förvånad över att han är hemma så tidigt.

23 Dec 2021