Växtvärk i företaget kräver företagsflytt

Ska företaget flyttas till ny adress? Behöver du hjälp med företagsflytt i Stockholm? Är du på väg med företaget till eller ifrån Stockholm finns det hjälp att få på nära håll inom stan.

Plötsligt står man där där en vacker dag med ett företag som har växt så det knakar och inser att man behöver nya utrymmen. Det handlar om företagsflytt som är ett vanligt inslag i Stockholm. En del företag expanderar och behöver mer utrymme medan andra krymper sina ytor av olika anledningar. När det är dags att ta steget från A till B och öka företagets ytor eller tvärs om hitta sig tillrätta i mindre utrymmen är det självklart att man anlitar ett företag som är specialiserade på företagsflytt i Stockholm. Ett företag i expansion eller åtstramning behöver rätt personer på plats, vare sig det är på nya eller gamla platsen. Specialister tar hand om flyttröran och man själv håller igång sin roll i företaget. Såvida det inte passar alldeles utmärkt med en liten minisemester på några dagar för att vara med och ordna upp i det tillfälliga kaoset.

Litet kontor flyttar, redo och packat klart. Kartonger, stol och kontor verktyg.

Flyttbestyr och timing

Att flytta ett aktivt företag kräver minutiöst förarbete. Tankeverksamheten behöver vara på topp och organiseringen konkret, enkel och strukturerad. Allt märks upp av kunnig personal in i minsta detalj under tiden som man själv och företagsledningen jobbar vidare med sitt. På dagen D, den stora flyttdagen, ska allt klaffa. Kartongerna packas av erfaren personal och det går fortare än man hinner blinka. Bilarna fylls och körs till nya anläggningen eller kontoret och där nästa team står och packar upp. Under tiden körs bilarna tillbaka, fylls med nya kartonger, möbler eller utrustning och proceduren upprepas. I slutet av dagen kan personal och ledning andas ut och tryggt veta att när morgondagen kommer står allt på sin rätta plats och endast finliret med att plocka in saker till och på sitt eget skrivbord eller maskiner på sitt verkstadsgolv är det som återstår.

Kom ihåg att göra en lista inför er företagsflytt i Stockholm

Alltid är det något som glöms bort, tappas bort eller missas vid en flytt. Det hör liksom till. Med en bra checklista kan det undvikas. Med en rad för varje sak som ska kommas ihåg och en prioriteringsordning så går detta att undvika. Avstängning eller flytt av olika tekniska abonnemang, nycklar som ska samlas in och återlämnas, el som ska flyttas eller avstämmas. Vid samtal med flyttföretag kan en praktisk och passande lista skrivas ner. Vi rekommenderar denna sajt: https://www.företagsflyttstockholm.com

16 Apr 2020