Ta med dina anställda till en gokart!

Ska du ta med din personal ut och göra något roligt som en företagskick-off? Finns ni i Stockholm finns det många roliga saker att göra med personalen. Här kommer några roliga och bra tips på vad man kan göra som personal.

1. Luftfärd med luftballong

Vill man bjuda sin personal på en hisnande tur och samtidigt visa hur vackert Stockholm är, kan man beställa en luftballongfärd. Då får personalen se Stockholm från ovan. Man kan bjuda på champagne när man är som högst upp. Helst måste man också pricka in luftballongfärden när det är vackert väder och solen skiner.

2. Forsränning med gummibåt

Är man mer åt det äventyrliga hållet kan man ta ut sin personal på en forsränning med en gummibåt. Då får personalen ett visst antal gummibåtar, och paddlar bäst de kan och sedan åka utför forsen. Det blir ett minne för livet och gemenskapsbildande i bästa fall. Om inte annat lär sig personalen hur de ska överleva ute i naturen. Det kan leda till oväntade kunskaper som är bra att ha med sig senare i livet.

3. Paintball med motståndarlag

Vill man leka krig, en liten stund och springa sig svettig medan man siktar på varandra med gevär eller pistol med färgampuller kan man spela paintball. Då får man göra av med lite överloppsenergi. Man får en rolig liten föraning om hur det kan vara att springa om kring med tung utrustning i skogen och samtidigt hålla koll på var motståndarna kan gömma sig och se upp så att man inte blir skjuten av någon i motståndarlaget.

4. Femkamp i Stockholm

Vill man inte ge sig iväg på forsränning, eller leka krig och spela paintball kan man ge sig på en femkamp i Stockholm. Då kan man tävla mot varandra genom att antingen skjuta bäst pilbåge, slå flest golfbollar i en korg, träffa en basketkorg med basketbollar, man kan ha dragkamp med endast armkraft, putta ner varandra från en stock och mycket annat skoj, som till exempel att skjutsa varandra i skottkärra med förbundna ögon och enda vägledning är den som stackaren i skottkärran kan ge.

5. Gokart i Stockholm

Vill man inget av det som är ovan, kan man köra Gokart i Stockholm. Gillar man fart och fläkt är det bäst att köra Gokart. Då får man nytta av sin tävlingsinstinkt, snabba reflexer, strategiska tänkande och sina körkunskaper. Man får rätt sorts skyddsutrustning så att man inte behöver göra illa sig och det är inte farligt, då man har skyddat bilbanorna där man kör Gokarten på så att inte förarna gör illa sig. Här kan du läsa mer hur du kan köra Gokart i Stockholm: stockholmpaintball.se/aktiviteter/gokart.

25 Dec 2018