Rusta och matcha hjälper dig att hitta ett jobb

Vägen till jobb är inte hopplös, det finns fortfarande en chans. Få rätt hjälp på vägen med programmet Rusta och matcha som hjälper dig till jobblycka.

Det var inte så enkelt som Elin trodde att bli vuxen. Hon trodde att det skulle vara annorlunda och inte riktigt så svårt att få jobb som det faktiskt är. Trots avklarad utbildning så är hon arbetslös. Medan vännerna är ute och gör saker så sitter Elin hemma, för pengarna fattas. Det är dags att få en ändring på det. Att börja leva det liv hon vill.

Inskrivningen på arbetsförmedlingen gjorde hon samma dag som hon avslutade sin utbildning. Det hade inte lett någon vart. Nästa steg var att gå med i programmet Rusta och matcha, kanske kunde det vara en hjälp mot lyckan hon sökte efter. Elin hade hört så mycket positivt om Rusta och matcha, så förväntningarna var höga.

Få en personlig coach hos Rusta och matcha

Rusta och matcha levde minst sagt upp till det Elin förväntat sig. Hon fick en personlig coach som hjälpte henne väldigt mycket. Det första de gjorde var att gå igenom Elins CV och det visade sig att det var en hel del som kunde förbättras där. Men hjälpen slutade inte där, coachen hjälpte även till att matcha Elin med jobb.

För att bli redo inför en eventuell intervju så tränade de även på det. Elin fick testa både att ställa frågor som kunde komma upp, men framförallt hur hon skulle svara på de olika frågorna. Läs mer om Rusta och matcha på denna sajt: https://www.rustaochmatcha.biz/

27 Dec 2022