När du vill satsa på företaget

Den som har vågat sig på att starta eget företag, har verkligen satsat sitt eget mod och karriär på att lyckas och har vågat kasta sig ut på okänt vatten, många gånger. Alla de som har eget företag borde få medalj, då alla de är med om att bidra till jobbskapande i vårt samhälle. Samtidigt kan det vara ensamt, inte minst finansiellt, att vara egen. Det är bara du som ska hosta upp investeringar som man vill göra när man vill att företaget ska växa. Men man kan låna även utan säkerhet och med eventuella betalningsanmärkningar. Läs mer om hur du kan göra det.

Låna utan uc på låneinstitut

Att kunna låna utan säkerhet innebär för många en lättnad. Det ställer inte så höga krav på den enskilda firman, och öppnar för möjligheten att kunna finansiera den egna investeringen i det egna företaget. Säg att man vill bryta ny mark och vill satsa på en sidoverksamhet. Man ser att den är lönsam, och att många kunder efterfrågar det. Då vill man helst kunna erbjuda sina kunder ett bredare tjänsteutbud, eller ett vidare produktsortiment. Det innebär för det mesta att man blir tvungen att antingen rekrytera ny personal som kan utföra de efterfrågade tjänsterna, eller att man investerar i nytt produktsortiment. Varifrån ska man ta pengarna innan kunderna har hittat de nya tjänsterna eller produkterna?

Alternativt låneinstitut är svaret

De flesta banker vill ha otroliga säkerheter för att låna ut pengar, men det finns andra som inte kräver det. Det finns ju låneinstitut som inte kräver ett fläckfritt förflutet, men som hellre fokuserar på det man har i nuläget och inte på det som har varit. Säg att man har haft en betalningsanmärkning från tidigare år. Om bankerna då kräver in upplysningar från Upplysningscentralen – UC och då ser att man har haft en betalningsanmärkning från tidigare år, nekas man den där chansen att kunna investera och få företaget att växa. Då kan ett alternativt låneinstitut se till att bevilja investeringen utan UC. Istället för att stirra sig blinda på det som har varit, koncentrerar de sig på det som är här och nu; ditt företag och vad du önskar göra med det för att det ska växa, bli mer framgångsrikt och hur du kan få det att blomstra. Genom att ska upp de alternativa låneinstituten och ansöka med det egna BankId, kan man snabbt få veta hur mycket man får låna och när pengarna kan vara inne på en bankkonto. Tveka inte, utan läs mer här.

16 Sep 2019