En rakare och snabbare väg till arbete med rusta och matcha

Hamna rätt på fötterna snabbt när du går utan arbete med rusta och matcha. Rusta och matcha gör ditt jobbsökande till en snabb och precis process så att du slipper gå sysslolös om dagarna.

Du behöver en karriär! Är du inskriven på arbetsförmedlingen så kommer du eventuellt vara lämplig för programmet rusta och matcha (KROM). Denna tjänst förser dig med en personlig jobbcoach som kommer att ha järnkoll på just dig och vad du är lämplig att göra samtidigt som du får komma med dina önskemål. Lär dig att skriva iögonfallande ansökningshandlingar som CV och personligt brev och lär dig hur du gör en lyckad intervju som lämnar arbetsgivare med ett gott intryck av dig. Du kommer att kunna få tillgång till ett stort nätverk och få tillgång till de gömda jobben. Få gå på studiebesök, hjälp till utbildning som leder till drömkarriären. Det spelar ingen roll om du är ny på arbetsmarknaden eller om du har en lång karriär bakom dig. Rusta och matcha hjälper dig.

Rusta och matcha för en rak väg till arbete

Med arbetsförmedlingens rusta och matcha kommer du i kontakt med arbetsmarknadsexperter som lotsar dig genom den täta djungel som är jobbsökandet. Du kommer att kunna undvika alla fallgropar, stora som små och innan du vet ordet av så är du i arbete och får ordning på livet. Rusta och matcha ersätter stöd och matchning och leder dig till ett arbete så snabbt som möjligt.

6 Mar 2022